Over Denfit

Denfit Outdoor Fitness is ontwikkelaar en leverancier van professionele outdoor fitness toestellen voor in de openbare en recreatieve buitenruimte en met meer dan 100 toestellen hebben wij het grootste aanbod, in Nederland en in vele landen daarbuiten.

Onze fitnesstoestellen onderscheiden zich door de hoogwaardige kwaliteit en de grote verscheidenheid aan functionaliteit en het design. Al sinds de start van Denfit in 2001 worden alle toestellen voor de volle 100% in Nederland gefabriceerd. De toestellen zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar zijn daarnaast onderhoudsarm, eenvoudig te plaatsen en vandalismebestendig. Daarnaast kunnen wij in overleg met de klant toestellen op maat maken.

Onze liefde voor fitness en sporten in de breedste zin van het woord zorgen ervoor dat wij iedere dag genieten en met plezier aan de slag gaan. Onze toestellen worden in ruim 20 landen in Europa en Azië door toegewijde dealers actief in de markt gezet.

Ons doel is om fitnesstoestellen aan te kunnen bieden voor alle verschillende doelgroepen; qua leeftijd, trainingsintensiteit en mobiliteit. Kwaliteit staat voorop! Daarnaast vinden wij het design van de toestellen erg belangrijk; ze moeten in iedere omgeving geplaatst kunnen worden en de duurzaamheid dient in de vormgeving tot uiting te komen.

Sporten in de buitenlucht is heerlijk en sporten verbindt. Het maakt mensen blij en geeft zelfvertrouwen. Bij het sporten op de Denfit fitnesstoestellen ontmoet je veel verschillende mensen, en die mensen motiveren elkaar. Op onze toestellen kun je aan veel verschillende doelen werken. Of je nu wilt afvallen, kracht opbouwen, je uithoudingsvermogen vergroten of fit wilt blijven. Op de Denfit toestellen kan het allemaal.

Annie van der Kooi en Jeffrey Kerkhof