Over Denfit

Denfit Outdoor Fitness is ontwikkelaar en leverancier van professionele outdoor fitness toestellen voor in de openbare en recreatieve buitenruimte en met meer dan 90 toestellen hebben wij het grootste aanbod, in Nederland en in vele landen daarbuiten. Onze fitnesstoestellen onderscheiden zich door de hoogwaardige kwaliteit en de grote verscheidenheid aan functionaliteit en het design uiterlijk. Al sinds de start van Denfit in 2001 worden alle toestellen voor de volle 100% in Nederland gefabriceerd. De toestellen zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar zijn daarnaast onderhoudsarm, eenvoudig verplaatsbaar en vandalismebestendig.

Annie van der Kooi - DenfitDe Denfit FitPoint en SportPoint zijn al in 1997 gelanceerd, in de toen nog latente outdoor fitness markt. In 2001 heeft Denfit deze toestellen geadopteerd en onder leiding van Annie van der Kooi heeft Denfit deze toestellen actief in de markt gezet, eerst in Nederland en tegenwoordig in circa 25 landen in Europa en Azië via verschillende toegewijde dealers. Het bewijs dat sporten grenzeloos is en op dat resultaat ben ik best trots.

Sinds de start van Denfit in 2001 heb ik me bezig gehouden met de ontwikkeling van verschillende productlijnen. Mijn liefde voor fitness en sporten in de breedste zin van het woord zorgen ervoor dat ik iedere dag geniet en met plezier aan de slag ga. Mijn doel is om fitnesstoestellen aan te kunnen bieden voor alle verschillende doelgroepen, qua leeftijd, trainingsintensiteit en mobiliteit. Kwaliteit staat voorop! Daarnaast vind ik het design van de toestellen erg belangrijk; ze moeten in iedere omgeving geplaatst kunnen worden en de duurzaamheid dient in de vormgeving tot uiting te komen.

Sporten in de buitenlucht is heerlijk en sporten verbindt. Sporten maakt blij, gelukkig en geeft zelfvertrouwen. Bij het sporten op de Denfit fitnesstoestellen ontmoet je veel verschillende mensen, en die mensen motiveren elkaar. En dat sporten gezond is, weten we natuurlijk allemaal. Op onze toestellen kun je aan veel verschillende doelen werken. Of je nu wilt afvallen, kracht opbouwen, je uithoudingsvermogen vergroten of fit wilt blijven. Op de Denfit toestellen kan het allemaal.

Annie van der Kooi, Denfit