Nieuws

 Juli 2015: Denfit introduceert StreetWorkout

We zijn erg blij om te kunnen mededelen dat wij een complete nieuwe lijn fitness toestellen introduceren: Denfit StreetWorkout

Denfit StreetWorkout is een eigentijdse lijn van statische outdoor fitness toestellen met een totaal van 31 toestellen die allemaal gecombineerd kunnen worden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het bestaat uit Bench (incline), monkey bars, parallel bars, pull-up bars, wall, wavebar, workout desk en vele bars. Streetworkout, Calisthenics, BarBrothers en UrbanFitness. Verschillende namen voor de gymnastische manier van trainen, waarbij je werkt met je eigen lichaamsgewicht als weerstand in combinatie met minimale apparatuur (bars), met als doel een krachtig en lenig lichaam op te bouwen. De trainingsmethodes verschillen van elkaar door variaties in belasting, aantal herhalingen, series en pauzes.

Vele Denfit toestellen uit de Professional SportPoint en Basix lijn worden al gebruikt voor Calisthenics en Streetworkout.

Denfit StreetWorkout is ons antwoord op de groeiende vraag naar statische fitnesstoestellen voor buiten, die veel trainingsmogelijkheden bieden. De staanders zijn van thermisch verzinkt staal, dat is voorzien van een Gris Sablé structuur poedercoating. De tops zijn van staal en kunnen in iedere RAL-kleur worden gepoedercoat. De bars zijn van thermisch verzinkt staal.

Dit zijn enkele van de Denfit StreetWorkout toestellen:

Neem contact met ons op voor meer informatie of download de StreetWorkout folder.